Duva Projecten

OVER ONS

ROB PAAS

Ik ben Rob Paas, eigenaar van Duva Projecten. Al ruim 16 jaar vervul ik diverse functies op het gebied van het onderhouden, renoveren, transformeren, ontwikkelen en beheren van vastgoed. Ik ben in 2008 gestart bij adviesbureau Brink Groep, waarna ik in 2010 de overstap heb gemaakt naar de woningcorporatie sector. Ik heb bij diverse woningcorporaties in Zuid-Holland mogen werken. Hier heb ik de kansen gekregen om te door te groeien naar projectmanager vastgoedontwikkeling. Zie voor meer achtergrond informatie mijn Linkedin pagina.

Vanuit Duva Projecten zet ik mijn kennis graag in om vastgoedprojecten op een duurzame, efficiënte en effectieve wijze te realiseren binnen de gestelde kaders. Hierbij richt ik mij, vanuit de opdrachtgeversrol én opdrachtnemersrol, voornamelijk op woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen.

AANJAGEN, INNOVEREN, SAMENWERKEN EN VIEREN

Mijn kracht is het aanvoelen waar behoefte aan is binnen het project. Dit varieert van het aanjagen van een project in de haalbaarheidsfase, innovatie in te brengen op het gebied van standaardisatie, samenwerking binnen de projectorganisatie te stimuleren om voldoende draagvlak van onze bewoners te verkrijgen en samen de mijlpalen te vieren. Als projectmanager breng ik mensen met elkaar in contact, geef ik het startsein voor de volgende fase en maak ik graag de kwaliteiten van andere zichtbaar.

Mijn werkzaamheden vervul ik met veel enthousiasme, passie, ambitie en energie!

© 2024 Duva Projecten

Thema door Anders Norén