Duva Projecten

ONZE DIENSTEN

Renovatie, transformatie, sloop en nieuwbouw projecten kennen een lange doorlooptijd. De diverse fases die een project moet doorlopen, inclusief de interne besluitvormingstrajecten, aanbesteding, vergunningen en ophalen draagvlak, dienen met zorg en aandacht begeleid en uitgevoerd te worden.

DIENSTEN

Duva Projecten geeft invulling aan onderstaande diensten:

Assetmanager: het op tactisch niveau sturen op de integrale exploitatie van het vastgoed rekening houdend met de strategische doelen van de opdrachtgever;

Projectmanager/Projectontwikkelaar: het efficiƫnt en effectief aanjagen, voorbereiden en realiseren van renovatie, transformatie, sloop- en nieuwbouwprojecten binnen het gegeven kader van de opdrachtgever;

Teamleider: opzetten en/of leiding geven aan het team of de afdeling Vastgoed.

PASSEND VOORSTEL

Voor onze opdrachtgevers begeleiden wij de fase(s) waarvoor op dat moment (extra) ondersteuning gewenst is. Onze diensten bieden we bij voorkeur voor een langere periode aan. Zodoende kunnen wij het project goed eigen maken, prettig sturing geven aan het projectteam en resultaten boeken voor de organisatie. Veelal werken wij op basis van verrekening van gemaakte uren tegen een vooraf overeengekomen uurtarief. Als ondersteuning voor een langere periode gewenst is, kunnen wij daar een passend voorstel voor verzorgen.

CONTACT

Graag komen wij met u in contact voor een goed gesprek en om te bepalen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op de uitvoering van onze diensten verklaren wij onze algemene voorwaarden, waaronder de DNR 2011 eerste herziening juli 2013, van toepassing. Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

© 2024 Duva Projecten

Thema door Anders Norén